БАОО отпразнува втори Щъркелов ден

БАОО отпразнува втори Щъркелов ден

Коментарите са изключени за БАОО отпразнува втори Щъркелов ден

 На 30.04.2017 г. в гр. София за втора поредна година Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ – БАОО отпразнува Щъркелов ден. Това е денят, в който детето среща своите родители и се празнува с торта, свещички, подаръци и много добри приятели. По този начин децата свикват, че имат две важни дати в първите години на живота си. Едната е денят, в който са родени, а другата – срещата със своето семейство. Така децата и техните приятели научават, че да си осиновен е прекрасно.

Благодарим на всички наши партньори за подкрепата и че направиха тазгодишния ни празник на осиновяването още по-запомнящ се и вълнуващ!

Музейко – Детски научен център “Америка за България“ за любезното домакинство и безценната помощ в организацията.

Мрежа „Хлебните къщи“, които отново ни подкрепиха с „Театър на трохите“ и помогнаха на децата да замесят в хляба мъничко вълшебство и разкажат за какво мечтаят и какво си пожелават.

Валентина Стоева от Фондация „Детски книги“ бе подготвила приказки, свързани с темата осиновяване до които децата имаха възможност да се докоснат, а родителите получиха насоки как да четат на децата си и кои са подходящите приказки за възрастта им.

Доброволците Кремена Кантарджиева и Деница Недялкова пък помагаха в арт-ателието на малчуганите да изработят своята картичка за Щъркелов ден.

Константин Кучев, с помощта на който празника ни завърши като специален рожден ден.

За сладката ни почерпка се погрижиха Livity и Roobar .

Незабравимите моменти бяха уловени от нашите приятели фотографи Илияна и Ана.

С част от средствата, набрани на благотворителните базари, организирани от служителите на Кока Кола, успяхме да осигурим подарък за децата.

Благодарим на всички гости, които се забавляваха истински и направиха празника още по-вълнуващ и интересен!

„Не можем да сме с децата си през първите месеци от живота им, но Щъркелов ден е началото на общия ни път, по който вървим и взаимно се учим на любов, доверие, търпение и заедно да откриваме новото, което ни предстои“

 До година ще ви очакваме отново!

Медийното отразяване на събитието ни и повече за осиновяването вижте в предаването „На кафе“ и Радио „Фемили“

      

Back to Top