Щъркелов ден 2023 г.

Щъркелов ден 2023 г.

Коментарите са изключени за Щъркелов ден 2023 г.

Скъпи приятели, изминалите три години предизвикаха максимално изобретателността ни да намираме начини да общуваме пълноценно с вас. Затова тази година сме се въоръжили с много усмивки и огромно желание да отбележим подобаващо Щъркелов ден. Щастливи сме да ви поканим да отпразнуваме заедно този специален празник на 27 май 2023 г. (събота) от 11 ч. Нашите домакини от MISSIA 23 ни предоставиха уютното си пространство в сърцето на София, за да съберем голямото семейство на осиновяването. Очакват ни 2 ч., изпълнени с игри, срещи със стари приятели и нови познанства. Ще творим с ръцете си, ще предизвикваме въображението си, ще танцуваме и ще се смеем.

Мили родители, баби, дядовци, лели и чичовци, припомняме ви, че най-голямото щастие за едно дете е да сподели радостта си с хората, които го обичат. За това ви препоръчваме да облечете себе си и децата си с удобни дрехи и обувки, като бъдете готови и да се поизцапате. Обещаваме ви незабравими моменти и спомени, които да отнесете у дома.

За да се включите в заниманията е задължително да се регистрирате тук.

Очакваме ви на 27 май 2023 г. (събота) от 11.00 ч. в сградата на MISSIA 23 на ул. Мизия 23, гр. София. На близко пешеходно разстояние е Метростанция „СУ Климент Охридски“, сприките на градския транспорт на Орлов мост и Военна академия.

Back to Top