Среща на групата за взаимопомощ в София: В парка с децата

Среща на групата за взаимопомощ в София: В парка с децата

Коментарите са изключени за Среща на групата за взаимопомощ в София: В парка с децата

Скъпи родители и кандидат-осиновители, ние от Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ разбираме колко полезни са за родителите, осиновили деца, всички теми, които обсъждаме, но нито за миг не сме спирали да мислим колко е важно и децата да общуват помежду си. Това би им дало възможност да разберат, че не са сами, а има и други деца със сходни преживявания – когато са останали сами и после когато са се появили най-обичащите ги родители, макар да не са техни биологични създатели. Споделянето между деца, често дава по-голямо спокойствие и за родителите, че темата не е толкова страшна и може да се възприеме от децата много по-лесно, отколкото е в представите на нас възрастните.

Ето защо с наближаването на един от най-вълнуващите празници за нашите малчугани 1 юни – Ден на детето, ние от БАОО решихме през първата седмица на месец юни да проведем среща на групата ни за взаимопомощ заедно с децата. Подготвили сме забавни игри, в които деца и родители ще играят и ще се забавляват, ще откриваме нови умения и начини да общуваме пълноценно помежду си. Надяваме се да се видим с всички мами и татковци на присъстващите малчугани.

Ще ви очакваме на 04.06.2017 г. от 10.30 часа в парк „Света Троица“ гр. София, а за да получите точното местонахождение е необходимо да се регистрирате чрез формата за регистрация.

Препоръчваме ви да си запазите и 17.06.2017 г., когато ще обсъдим следващата важна тема. Подробности ще споделим съвсем скоро.

 

 

Back to Top