Ден на отворените врати на БАОО

Ден на отворените врати на БАОО

Коментарите са изключени за Ден на отворените врати на БАОО

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ (БАОО) ще проведе за втора поредна година „Ден на отворените врати“ на 15 юни 2019 г. (събота) от 11:00 ч. в гр. София, пл. „Славейков“ № 1 (безистена вдясно от книжарница „Хеликон“).

По време на срещата ще разберете повече за това кои сме ние, каква е мисията ни, какво правим, за да постигнем целите си, и кои са последните книги, свързани с тази тема, издадени у нас.

Осиновяването е Дар, който носи надежда, дава стабилността и любовта на семейството, свързва завинаги деца и родители. Осиновяването е наша кауза вече 15 г., през които БАОО подпомага родители, пристъпили към осиновяване и осиновени хора, нуждаещи се от подкрепа. С дейността си се стремим към по-добра информираност по темата „Осиновяване“, толерантно, хуманно и цивилизовано отношение у гражданското общество към осиновените хора и техните семейства.

Ако решите да се присъедините ще можете да се запишете за доброволец, да заявите желанието си да станете член на Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ или подкрепите нашата дейност.

Очакваме ви!

Back to Top