Да отпразнуваме заедно Щъркелов ден на 30.04.2017 г. в Музейко

Да отпразнуваме заедно Щъркелов ден на 30.04.2017 г. в Музейко

Коментарите са изключени за Да отпразнуваме заедно Щъркелов ден на 30.04.2017 г. в Музейко
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ОСИНОВЕНИ И ОСИНОВИТЕЛИ – БАОО за втора поредна година, кани всички малки и големи да станат част от един вълнуващ празник – Щъркелов ден. Ден, в който едно дете открива своето семейство завинаги. Отбелязва се като втори рожден ден – с много песни, танци, торта и свещички.
Заповядайте на 30.04.2017 г. от 11 до 13 часа в Музейко – Детски научен център “Америка за България” в Учебния корпус, гр. София, ул. Проф. Боян Каменов № 3, за да споделим щастието да бъдем заедно и свободата да не пазим тайна на осиновяването.
Заниманията, които сме организирали, са безплатни, но с предварително записване на интернет адрес с време на провеждане от 11.15 до 12.30 часа. Ето какво може да си изберете:
1. „Театър на трохите – месене на хляб“. Подходящо за деца над 5 години. Капацитет 15 деца и техните родители;
2. Работилница за изработка на картички за Щъркелов ден – подходящо за деца от 2 и 14 години. Капацитет 15 деца и техните родители;
3. Кът за четене – подходящо за деца от 2 и 14 години. Капацитет 15 деца и техните родители;
На Ваше разположение ще има психолог, социален работник и родител осиновил дете, с които ще можете да се консултирате по всички въпроси свързани с осиновяването.
Накрая Константин Кучев ще се погрижи всички деца и родители заедно да се забавляват с много песни и танци, а всеки малчуган ще си тръгне с малък подарък. Константин Кучев е певец, цигулар и композитор. Завършва НМА “Панчо Владигеров” с поп и джаз пеене. От средата на 2014 г. е водещ на “Разходка по луната” – концерт за деца и техните родители.
Местата за ателиетата са ограничени, за това побързайте да се регистрирате! Ще Ви очакваме!
Ако желаете да се свържете с нас ни пишете на e-mail: baoo@abv.bg

 

Back to Top