Фондация „За Нашите Деца“ в националния информационен ден за осиновяването

Фондация „За Нашите Деца“ в националния информационен ден за осиновяването

Коментарите са изключени за Фондация „За Нашите Деца“ в националния информационен ден за осиновяването

Събитието цели да насочи и повиши общественото внимание към темата за осиновяването, да насочи вниманието на осиновители и кандидат – осиновители към организациите, които оказват подкрепа по темата. Организаторите и участниците, които подкрепят събитието, желаят да информират родители и кандидат-осиновители за възможността с любов и грижи да нарисуват една по-красива съдба за нуждаещите се деца.

Фондация „За Нашите Деца“ ежедневно работи за това всяко дете да има свое семейство. В подкрепа на националния ден на осиновяването организира информационни сесии по повод инициативата. Началото ще бъде официално обявено в 10:00 ч. на 26.09.2014 г., в Центърът за обществена подкрепа ,,Св. София‘‘, когато специалисти ще се включат в програмата с дискусии, консултации и информация, свързани с темата за осиновяването. Ще бъде представена и каузата „Добра практика за работа с кандидат – осиновители и осиновители”, която ще даде нужни насоки на присъстващите.

Екипът на фондация ,,За Нашите Деца‘‘ призовава повече хора да се запознаят с инициативата, защото за да бъдеш родител не се изискват усилия – това е призвание.

Back to Top