Тодорка Георгиева

t_georgievaТодорка Георгиева е майка на осиновено дете – петгодишно момченце, с което се срещат преди 4 години. По образование е икономист, но родителството я свързва с Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ и каузата на осиновяването.

„Осиновяването не е просто начин ба бъда родител. То ме срещна с едно необикновено същество – дете с мисията да ме научи да обичам, разбирам, дарявам, съпреживявам и приемам без условия. Не бях до сина си през неговата първа година, но заедно ни се случиха много първи неща, които винаги ще нося в сърцето си: първите самостоятелни крачки, срамежливото първо „мамо“, първите глухарчета, които ми откъсна от поляната пред блока и всички нови умения, които открива.

Осиновяването е част от моя свят, който стана още по-шарен, емоционален и изпълнен със смисъл. Бих искала да споделя всичко това с вас и да помогна на кандидат-осиновители и родители да вървят успешно по пътя към и с тяхното дете. А всички заедно да успеем да променим обществените нагласи, да отстояваме правата си и създадем един по-добър свят за децата ни.“

Back to Top