Среща на родители и кандидат-осиновители: „Стъпките на любовта“ при осиновяването

Среща на родители и кандидат-осиновители: „Стъпките на любовта“ при осиновяването

Коментарите са изключени за Среща на родители и кандидат-осиновители: „Стъпките на любовта“ при осиновяването

Скъпи родители и кандидат-осиновители, ние от Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ знаем, че да осиновиш дете означава да промениш и себе си, своето виждане за определени неща от живота, но и да сбъднеш своята истинска мечта – да имаш дете.

Тези родители, които са направили крачката на осиновяването, са убедени, че любовта сама по себе си не е достатъчна, че за тази любов са нужни време, работа и усилия. Че тази практическа мъдрост ги е навестила с времето и трудностите, с опита.

Осиновените деца в зависимост от възрастта им, идват при нас със своя собствена предистория, проблеми и характер, които са непознати за нас. Много от нас знаят, че след първоначалния ентусиазъм, идват моменти, когато съмненията, че си добър и успешен родител са чест спътник в ежедневието.

Поредната ни среща ще засегне важен въпрос от взаимоотношенията родител-дете, а именно: Преодоляване на възможни емоционални реакции по пътя към взаимната привързаност  и обич чрез  „Стъпките на любовта”  при осиновяването. Тя ще се проведена 18.03.2017 г. от 11 ч. до 13 ч. в зала на ул. Бачо Киро, гр. София. Ако желаете да се включите, ни изпратете вашите контакти на мейл baoo@abv.bg, след което ще се свържем с вас, за да получите подробно описание на мястото.

Back to Top