Стартира обучение за кандидат-осиновители по програма Прайд

Стартира обучение за кандидат-осиновители по програма Прайд

Коментарите са изключени за Стартира обучение за кандидат-осиновители по програма Прайд

Нашите колеги от Фондация „Приятели 2006“ организират обучение на кандидат-осиновители, родители, осиновили деца и хора, които сега тръгват по пътя и търсят отговори на своите въпроси. Ето и тяхното предложение:

ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА ОСИНОВИТЕ ДЕТЕ ?

Първата стъпка е обучението. Защо? Защото деца, които имат нужда да живеят при вас са различни – имат собствена история, много различна от вашето детство.

Независимо от вашия житейски опит ще имате още какво да учите. Освен хубавите моменти, в грижата за всяко дете има и предизвикателства – Вие ще научите какви са те и как да се справяте с тях.

 

Различното при това обучение – не е нужно да сте подготвили изискуемите документи. Тези от вас, които имат колебания, въпроси, неясноти дали сега да станат приемни родители (и за какви деца да полагат грижи)…, дали да осиновят…, дали имат готовност и умения на този етап… – ще могат да се ориентират и вземат правилните решения.

В обучението по програма ПРАЙД ние няма да ви дадем готови отговори, а ЗАЕДНО ще говорим за децата – какво обичат, от какво се страхуват, как растат и се развиват, как да ги предпазим, как да бъдат отново деца. Няма ние да ви кажем какво е най-доброто за едно дете, а ще ви срещнем с други родители, с които да говорите и коментирате реални ситуации, ще откривате собствените си силни страни в спокойна и приятна обстановка. Приготвили сме ви разнообразни казуси и домашни упражнения.

ИМАТЕ МНОГО ВЪПРОСИ? МОЖЕ БИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ОТГОВОР!

Заповядайте – сега сформираме група!

С нетърпение очакваме да станете част от нашия екип.

Кога?     първа среща на 23.02.2017 г.

Къде?    Фондация „Приятели 2006“, ул. Ангел Кънчев № 25, ет.2, ап.5

Какво?  Обучение в удобно за вас време.

Последващите обучителни срещи (като дата и час) ще бъдат договорени и планирани с групата, съобразно ангажиментите и възможностите на всеки един от вас.

Важно!  За да се включите в обучението не е необходимо Направление за обучение. По време на самото обучение ние ще Ви помогнем да подготвите нужния пакет документи.

Къде да заявите желание за участие и да получите информация?

02/ 952 67 04

0896 895 239

лице за контакти: Ю. Данчева

e-mail: office-bg@prijateli2006.org

Back to Top