БАОО организира Ден на отворените врати – 15.09.2018 г.

БАОО организира Ден на отворените врати – 15.09.2018 г.

Коментарите са изключени за БАОО организира Ден на отворените врати – 15.09.2018 г.

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“

Ден на отворените врати – 15 септември 2018 г., 10.30 ч., „Фабрика 126“, бул. Княгиня Мария Луиза 126, гр. София

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ (БАОО) организира Ден на отворените врати на 15 септември 2018 г. от 10.30 часа във „Фабрика 126“, гр. София, където ще ви очакваме, за да ви разкажем за нас – кои сме, каква е мисията ни и какво правим в Асоциацията. Ние сме хора като всички вас – имаме семейства, мечти и деца, на които да се радваме. Това, което ни обединява е БАОО – всеки от нас е преоткрил себе си в мисията на Асоциацията и я е въплътил в ежедневието си, отделяйки й от свободното си време. Ще ви разкажем какво правим, за да постигнем целите си и как осиновяването е частица от сърцата ни.

Елате да поговорим за нас, вас и „осиновяването“. Ако решите да се присъедините ще можете да се запишете за доброволец, спомоществовател или да заявите желанието си за членуване в Българска асоциация „Осиновени и осиновители“.

Елате да гледаме заедно филма „Триъгълник от любов“, в който осиновяването се вижда през очите на всички участници в триъгълника – осиновен, осиновител и биологична майка. Филмът е създаден по проекта на БАОО „Да не отхвърлим за втори път едно дете“, осъществен с подкрепата на Фондация „Лале“ и Фондация ОУК. Награден е през март 2016 г. с отличие „Проект на годината“.

Елате и ще можете да се запознаете с две от най-новите книги за осиновяването – „Благодаря ти мамо! Пътят на осиновения от гнева до прошката“ на Дора Прангаджийска, неорайхиански аналитичен психотерапевт и член на БАОО, с която ще можете да поговорите и „Надежда и подкрепа за осиновени и осиновители“ от К. Първис, Д. Крос и У. Съншайн.

Ще се радваме да ви видим и да дадете частица от себе си в името на каузата ни.

Очакваме ви!

Back to Top