Анкета „Какъв е средният успех на държавата в грижата й за децата по отношение на осиновяването?“

Анкета „Какъв е средният успех на държавата в грижата й за децата по отношение на осиновяването?“

Коментарите са изключени за Анкета „Какъв е средният успех на държавата в грижата й за децата по отношение на осиновяването?“

Като част от Националната мрежа за децата, Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ отново се включва в разработването на Бележник, оценяващ до каква степен държавата изпълнява ангажиментите си към децата.

Освен оценката, която даваме всяка година през личния и професионален опит, тази година заедно с нашите приятели от „Надежда за малките“ решихме да се включим и с провеждането на фокус група и онлайн въпросник, за да достигнем до възможно най-много хора, чиито мнения винаги са били важни за нас. Желанието ни е повече деца и възрастни да изкажат онлайн мнение и дадат оценката си по поставените въпроси за осиновяването на дете в България.

Моля отделете 10 минути и попълнете онлайн въпросника: https://www.surveymonkey.com/r/S2VN37Z

Очакваме отговорите ви не по-късно от 26.01.2017 г. включително.

На 21.01.2017 г. от 11 ч. в гр. София ще се проведе фокус група , където ще дискутираме по темата и каним всички, които искат да споделят лично мнението си. При желание за включване не се колебайте да ни пишете на мейл: baoo@abv.bg, за да получите повече информация.

Back to Top